Cursusdata

26 November 2016

Is uw reanimatie diploma verlopen? moet u weer...

29 oktober en 5 november 2016

EHBO herhalingslessen worden 4...

Dinsdag 23 februari 2016

Is uw reanimatie diploma verlopen? moet...

Meer berichten...

banner2U heeft uw EHBO-diploma gehaald, wat nu? Eigenlijk zou u de kennis op peil moeten houden. Om uw EHBO-diploma geldig te houden en om te kunnen verlengen moet u herhalingslessen volgen. Bij stichting EersteHulpAlkmaar kan dat.

Herhalingslessen

Tijdens de herhalingslessen kommen alle aspecten die u tijdens de cursus gehad heeft weer langs en meer. We gaan namelijk dieper op de onderwerpen in. Dit betekent dat u steeds meer leert over het toepassen van eerste hulp In de praktijk. Omdat mensen met verschillende extra aantekeningen ook deze herhalingslessen volgen krijgt u ook nieuwe informatie zoals EHBO bij kinderen. Uiteraard is het mogelijk ook deze extra modules bij ons te behalen.

Via deze link kunt u de kosten van de herhalingslessen, á €50,-- euro, voldoen: betaling herhalingslessen

Hier wordt dus meestal meer stof behandeld dan die je voor je basiscertificaat nodig hebt. Kennis die je goed kan gebruiken tijdens evenementen waarbij je als EHBO’er aanwezig kan zijn. Door het volgen van deze herhalingslessen zal resulteren in een verlenging van uw diploma met twee jaar.

Klik op deze link om de kosten van verlenging van het EHBO-diploma te voldoen: betaling verlenging EHBO-diploma

Evenementen ondersteunen

Naast het volgen van de herhalingslessen is het dus mogelijk om mee te helpen tijdens evenementen als EHBO’er. Dit betekent dat u gratis bij concerten en andere evenementen aanwezig kan zijn. Uiteraard bent u ondertussen aanwezig om eventueel mensen te helpen, bijvoorbeeld door een pleister te plakken of een verband aan te leggen.

Partners

logo reanimatiepartner

 

ERClogo

 

Oranje Kruis

 

Hartslagnu

 

logo NRR