Wie zijn wij

Wij zijn een actieve EHBO vereniging in Alkmaar. Onze doelstelling is "Het bevorderen van al datgene wat kan leiden tot het voorkomen van ongevallen en het verlenen van verantwoorde geestelijke en lichamelijke Eerste Hulp Bij

EHBO kunnen verlenen moet een standaard gegeven zijn binnen huishoudens, op straat, bij bedrijven en op evenementen. EHA wordt de professionele non-profitorganisatie die dát in Alkmaar en omstreken gaat bewerkstelligen.Ongelukken."

Wat doen wij?

  • Het organiseren van EHBO cursussen en ongevalpreventie.
  • Het organiseren van voortgezette opleidingen voor de gediplomeerde.
  • Het samenwerken met andere verenigingen en instellingen die op het gebied van EHBO of het voorkomen van ongevallen werkzaam zijn.
  • Het verlenen van assistentie bij evenementen.

EHBO diploma halen?

Weet jij wat je moet doen als iemand zich in zijn vinger snijdt, een bloedneus krijgt, op het punt staat om flauw te vallen, zich verslikt bij het eten of een vinger tussen de deur krijgt? De cursus EHBO leert je precies wat je moet doen bij de meest voorkomende ongevallen in en om het huis en op je werk. Je krijgt een brede inleiding in het verlenen van eerste hulp bij ongelukken en reanimatie en leert te beoordelen of eerste hulp noodzakelijk is. Een ongeval zit immers in een klein hoekje. Juist omdat je er niet op kunt rekenen dat er niks zal gebeuren, kun je maar beter goed voorbereid zijn.

Partners

logo reanimatiepartner

 

ERClogo

 

Oranje Kruis

 

Hartslagnu

 

logo NRR